top of page
Berrypops.jpg
SKOGSKÄRINGA

Om oss

Vår vision är att att återuppväcka Ytterån som brunnsort.  Vi vill erbjuda våra besökare en kurortskänsla och en stunds avkoppling i historisk miljö med stimulans för såväl smaklökar som sinnen. Sitt på bryggan och bada fötterna i ån, spela ett parti krocket, lek en stund i barnhörnan, lägg dig en stund i hängmattan eller bara njut en stund av atmosfären utan att göra någonting.

 

Vår filosofi är att glass inte bara är något för smaklökar och mage, utan är helande för själ och hjärta. När glassen avnjuts får vi alla en stund av njutning och avkoppling, en stund av lycka!

 

Vi vet ännu inte hur sommaren 2021 kommer att se ut med anledning av Corona-restriktioner och påbud. När så mycket av vår vanliga sommaräventyr stoppats, kan det finnas utrymme för upplevelser i miniatyr. I och runt Åparken finns gott om sittplatser med avstånd till övriga gäster. Om vi hjälps åt att respektera och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, håller distans och försöker utnyttja uteplatser, kommer vi att lova skönt sommarhäng hos oss även i sommar!

bottom of page