Om oss

Vår vision är att att återuppväcka Ytterån som brunnsort.  Vi vill erbjuda våra besökare en kurortskänsla och en stunds avkoppling i historisk miljö med stimulans för såväl smaklökar som sinnen. Sitt på bryggan och bada fötterna i ån, spela ett parti krocket, lägg dig en stund i hängmattan eller bara njut en stund av atmosfären utan att göra någonting.

 

Det började med att två av oss gick en kurs i glasstillverkning på Eldrimner. Där föddes idén om att få starta ett glasscaffé i Åparken. Vår filosofi är att glass inte bara är något för smaklökar och mage, utan är helande för själ och hjärta. När glassen avnjuts får vi alla en stund av njutning och avkoppling, en stund av lycka!

 

I dagens situation där så mycket av vår stora evenemang har stoppats, kan det finnas utrymme för upplevelser i miniatyr. I och runt Åparken finns gott om sittplatser med avstånd till övriga gäster. Vi vill att vi hjälps åt att respektera och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Glassugen?

"Vi har kommit fram till att glass i stora lass och en stunds avkoppling är det som är bäst för såväl själen och hälsan." 

- GLASS Å PARKEN

Åparken Ytterån

83595 NÄLDEN

  • Gray Facebook Ikon
  • Gray Instagram Ikon

Telefon: +46 73 3970774
E-post: glassaparken@gmail.com